Van Lake Louise naar Banff - Reisverslag uit Lake Louise, Canada van Bert en Hanneke Wolters - WaarBenJij.nu Van Lake Louise naar Banff - Reisverslag uit Lake Louise, Canada van Bert en Hanneke Wolters - WaarBenJij.nu

Van Lake Louise naar Banff

Door: HanenBert

Blijf op de hoogte en volg Bert en Hanneke

03 Juni 2012 | Canada, Lake Louise

Het was heel erg koud vanochtend,maar gelukkig hebben we verwarming. Vandaag staat Lake Louise op het programma. We waren lekker vroeg dus was het nog erg rustig maar de eerste bus met Japanners was ook al gearriveerd. Dus besloten wij het pad te nemen naar Lake Agnes. Het daar aanwezige teahouse klonk heel liefelijk, maar de tocht was voor gevorderden. De eerste 2 km waren pittig stijl over een goed pad en dit ging over in sneeuw. Hier was het noodzakelijk om op het 2 voetstappen brede spoor te blijven, want anders zakte je tot aan je knieen in de sneeuw. Wat natuurlijk ook wel gebeurde. Maar het uitzicht was magnifiek. Kennis gemaakt met de trust die de bewoners van dit land hebben met elkaar. Bij gebrek aan contant geld en geen mogelijkheid tot visa kon je eten en drinken bestellen en beneden in het hotel betalen. Een kopie van de rekening, op een servetje geschreven, kregen we mee. Wat een fantastische mentaliteit.
Doorgereden naar Banff, even lekker gewinkeld, giftshop in giftshop uit, niets gekocht! Boodschappen ingeslagen voor de Icefield Parkway die we de komende 2/3 dagen rijden. Naar RV park Tunnel Mountain, hapje eten, dagboek schrijven en alleen geen internet om te posten.