Een dagje Wells Gray - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Bert en Hanneke Wolters - WaarBenJij.nu Een dagje Wells Gray - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Bert en Hanneke Wolters - WaarBenJij.nu

Een dagje Wells Gray

Door: HanenBert

Blijf op de hoogte en volg Bert en Hanneke

09 Juni 2012 | Canada, Ottawa

Redelijk vroeg opgestaan want de zon neigt door te breken. Op aanraden van de park ranger maken we een hike naar Clearwater Lake Viewpoint. Gewoon even 5 km heen en 5 terug. Wel uphill en door het bos langs het meer. Er is verder niemand. Dus veel praten en maar hopen dat de beren wegblijven. Geweldig zo’n oerbos. Dikke bomen, overwoekerde stronken, struikgewas. We zien eekhoorns, vogels, horen een specht en spotten een white deer. Bezweet bereiken we na 2 uur het viewpoint. De weg terug is downhill dus een stuk soepeler. Pfff wie is er bang voor beren. Moe maar voldaan terug bij de RV. We rijden, met nog enkele stops, Wells Gray uit, om op de Bison Ranch te overnachten. We gaan zo aan tafel om een bison te verorberen. Moet heerlijk zijn. Dat horen jullie nog.

• 10 Juni 2012 - 08:30

Anita:

Eindelijk tijd voor de korte broeken en t-shirts?! Een zonnetje erbij geeft weer heel andere uitzichten. Geniet ervan!

• 10 Juni 2012 - 08:32

Tineke:

Hoi Han en Bert,
    Zo te lezen en te zien aan de foto's genieten jullie volop!! Dat wordt zeker wel een foto avondtje he Han?? hihihi.

Geniet nog maar lekker. xxx

• 10 Juni 2012 - 11:48

Pa En Ma.:

Bereisde maar toch lieve luitjes,
    We genieten mee met jullie reisverslagen, in een woord geweldig en dan ook nog die mooie foto's. We wensen jullie een fantastische reis verder. Hier in Julianadorp gaat alles zo'n gangetje maar we zullen blij zijn als alles en iedereen weer veilig thuis zijn. We kijken uit naar verdere verslagen. Liefs en dikke kus van de oude rollator bestuurders. P en M.

• 11 Juni 2012 - 06:26

De Dijksterman:

Toppie hoor. Veel vlees voor de bbq zie ik.

Grtn Martijn

• 11 Juni 2012 - 12:11

Arjo En Adri:

Hai Han en bert Wij hoorden dat jullie een weblog hadden en zijn opzoek gegaan. Wat een leuke verslagen.
    En natuurlijk beren. Wij zijn erg benieuwd naar de volgende verslagen. Hier is anders niets te beleven behalve de voetbalgekte. Het is vreselijk.